De Wilde: "Werd gepest door Van Wijk"

De Wilde: "Werd gepest door Van Wijk"
Foto: © SC

Deze namiddag staat de testwedstrijd tussen Bergen en Waasland-Beveren op het programma. Bjorn De Wilde heeft nog een appeltje te schillen met Bergen-coach Dennis Van Wijk.

"De druk wordt uiteraard iets groter dan normaal, maar die druk zal er bij Bergen ook zijn. Al denk ik dat we al getoond hebben wat we in onze mars hebben", zegt De Wilde in Het Nieuwsblad. "Ja, Bergen blijft uiteindelijk de grote favoriet. Maar wij zijn wel hun zwarte beest. En hopelijk blijft dit zo."

 De Wilde versleet al wat ploegen in eerste tijdens zijn carrière. "Mijn carrière was er één met ups en downs, maar dat had ook met omstandigheden te maken. Zo brak ik mijn knieschijf toen ik op het punt stond om bij te tekenen bij Westerlo, en bij Germinal Beerschot werd ik niet echt correct behandeld."

Bij Roeselare had hij het niet onder de markt met één bepaald persoon. "Daar werd ik echt gepest. Dennis Van Wijk was daar toen de trainer, echte vrienden zullen we alvast niet meer worden. Maar dit is nu niet belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws