Ramsey verwacht transfers bij Arsenal

Bart De Wilde
| 18 reacties
Ramsey verwacht transfers bij Arsenal
Foto: © SC

Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey verwacht een drukke transferperiode voor Arsene Wenger: "Er zullen zowel inkomende als uitgaangde transfers gebeuren."

Arsenal begon sterk aan het seizoen, maar deemsterde weg en kon zo alweer geen prijs winnen. Coach Arsene Wenger mag deze zomer in de geldbuidel tasten en nieuwe versterkingen halen. Gunner Aaron Ramsey vindt dat een goede zaak voor Arsenal.

"Ik verwacht dat Arsene actief zal zijn op de transfermarkt", verklaart Ramsey aan The People. "Er werden al een paar speler aan de club gelinkt en ik weet zeker dat er transfers, zowel inkomend als uitgaand, zullen plaatsvinden."

"Iedereen weet dat wel el een lange tijd niets gewonnen hebben", gaat de jonge middenvelder verder. "De druk is toegenomen en de fans zijn heel vocaal de laatste tijd. Maar de geest in de kleedkamer is hetzelfde als altijd. Er zijn geen strubbelingen in de kleedkamer. Hopelijk kunnen we volgend seizoen een prijs winnen."

Persoonlijk
Ramsey blikt ook nog even terug op zijn eigen prestaties: "Ik ben tevreden over mijn eigen seizoen. Ik ben wedstrijdfit, maar volgend seizoen wordt een belangrijk seizoen voor mij. Dat zal mijn eerste volledig seizoen zijn na mijn blessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties