"Eerste keer dat we blessures echt kunnen opvangen"

"Eerste keer dat we blessures echt kunnen opvangen"
Foto: © SC

Romelu Lukaku moest gisteren afhaken bij de Rode Duivels. Een serieuze streep door de rekening, want iedereen verwachtte de jonge Anderlechtspits aan de aftrap tegen Turkije. Zijn ploegmaats menen echter zijn afwezigheid te kunnen opvangen.

Marvin Ogunjimi, de waarschijnlijke vervanger van Lukaku, zal in ieder geval zijn best doen om zijn vriend zo goed mogelijk te vervangen. "Ik weet nog niet of ik speel. We hebben alledrie (Vleminckx, Vossen en Ogunjimi) evenveel kans."

"Ik heb gisteren nog met Romelu gesproken. Hij zei me in de namiddag dat het niet goed ging met zijn voet. Natuurlijk is hij een belangrijke speler. Hij wou absoluut spelen. Romelu staat voor een grote transfer en hij wou nog één keer alles geven. Zijn honger was ongelooflijk. En dan gebeurt dit."

Vincent Kompany ziet voldoende opties om de afwezige sterke jongen op te vangen. "Het is spijtig, maar vroeger zou dit een grotere ramp geweest zijn. Voor de eerste keer voelen we ons sterk genoeg om zoiets op te vangen."

"Voor Romelu is het misschien niet slecht dat hij nu een maand vakantie kan nemen. Het zijn dingen die gebeuren. Maar eigenlijk is dat allemaal niet belangrijk. Ik laat nu toe dat we over die blessure spreken omdat het spijtig is voor Romelu. Eigenlijk wil ik alleen over de wedstrijd zelf spreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties