Casteels (Genk): "Ik wil meer spelen"

Casteels (Genk): "Ik wil meer spelen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Wat gaat er gebeuren met Koen Casteels, de talentvolle jonge doelman van Racing Genk? De 19-jarige Casteels wil zelf zo snel mogelijk een antwoord op die vraag.

Bundesligaclub Hoffenheim toonde al verregaande interesse, maar Genk wil zijn goudhaantje graag behouden. "Alle partijen hebben vanavond (gisteren, nvdr) opnieuw rond de tafel gezeten, maar eigenlijk ben ik zelf niet bezig met die onderhandelingen", aldus Casteels in HBvL.

Op het kwalificatietoernooi met de Belgische -21 liet Casteels staaltjes zien van heel knap doelmanschap. "Ik ben niet echt ongeduldig, maar ik wil meer spelen. Ik word 19 jaar, tijd dus om toch weer een volgende stap te zetten. Thibaut Courtois heeft het vorig seizoen heel goed gedaan, als ik ook mijn kans zou kunnen grijpen, kan mij hetzelfde overkomen. Maar ik weet niet wat er bij Genk gaat gebeuren. Wat doet Köteles, komt Verhulst terug? Als alle keepers blijven zit ik weer in dezelfde situatie als vorig seizoen."

"Ik zal mijn beslissing niet laten afhangen van de keuzes van de andere Genkse doelmannen", besluit Casteels. "Als ik daar moet op wachten, zijn we misschien al einde augustus. Ik hoop zelf te kunnen uitmaken wat de beste oplossing voor mij zal zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties