De Boeck: "Hoop dat rare combinatie hier ook succes oplevert"

De Boeck: "Hoop dat rare combinatie hier ook succes oplevert"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck werd gisteren voorgesteld als nieuwe trainer van VVV-Venlo. De meningen zijn nog wat verdeeld over de coach: 'Een frisse wind', volgens het bestuur en 'Een rare combinatie', volgens de media.

De Boeck maakt zich echter geen zorgen over die laatste opmerking. "Dat zeiden ze bij mijn eerste job bij Cercle Brugge ook: 'Een Antwerpenaar in Brugge. Oei, gaat dat wel lukken?' Ik hoop dat die even rare combinatie hier evenveel succes zal opleveren", aldus De Boeck in HLN

"Ik wil van VVV een stabiele Eredivisieclub maken. Tegen de degradatie vechten, zeg je? Toen ik bij Cercle aankwam, zeiden ze ook: 'Cercle is een kleine vereniging - Cerkeltje.' Maar ik ben fier op wat ik daar heb verwezenlijkt. Cercle staat op de kaart. Hopelijk kunnen we dezelfde weg inslaan met VVV."

De Boeck probeerde eerst nog in België en had ook contact met Zulte Waregem. "Maar er waren nog andere aanbiedingen. Of ik ontgoocheld ben dat ik geen onderdak vond in België? Ik weet niet waar het mee te maken heeft, maar misschien heb ik de impact van mijn passage bij Beerschot een beetje onderschat."

"Ik heb nooit ergens het gevoel gehad: hier gaan we vol-uit voor. Maar anderzijds vind ik het redelijk bizar dat een club met iemand aan tafel gaat en daarna kiest voor een totaal ander profiel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties