Lambrecht: "Mikken op Europees voetbal"

Jarryd Naegels
| 21 reacties
Lambrecht: "Mikken op Europees voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is gisteren begonnen met de trainingen. Voorzitter Roger Lambrecht zag vanuit zijn auto dat het goed was. "Ons huiswerk is bijna af."

De tachtigjarige voorzitter blikt in HLN al even vooruit naar het nakende seizoen. "We willen terug in play-off I terechtkomen", klinkt hij ambitieus. "Waarom zou de vierde plaats niet mogelijk zijn dit seizoen? We mikken op een Europees ticket."

Vorig seizoen werden de Waaslanders zesde met goed voetbal. "Het is onze prioriteit om dit jaar weer goed voetbal te brengen. Met Peter Maes kunnen we dat pad zeker bewandelen. Onze gedachte zit alvast bij Europa."

Sterke nieuwelingen
Lambrecht is niet van plan om nog veel transfers te doen. "We kunnen niet elk jaar een nieuwe ploeg kopen. Er moeten zelfs nog spelers vertrekken. Smajic, Malki en Deekman mogen weg. Perbet kan ook vertrekken. Maar niet voor 100.000 euro, zoals Bergen hoopte, natuurlijk."

"Als Hamdi Harbaoui komt is ons huiswerk af. We hebben een bod uitgebracht bij Leuven. Momenteel wachten we hun antwoord af. De speler wil alvast heel graag komen."

"En vergeet niet dat we twee Zuid-Afrikanen hebben aangetrokken van ASD Cape Town. Die jongens kunnen voetballen. Ze waren de beste van de hele academie. Ik ben trots dat ze voor Lokeren hebben gekozen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties