Vargas: "Club is niet eerlijk met mij geweest"

Fabian Morren
| 186 reacties
Vargas: "Club is niet eerlijk met mij geweest"
Foto: © SC

Ronald Vargas is teleurgesteld in Club Brugge. De Venezolaan wil dan ook het liefst van al vertrekken. "Al zal ik me professioneel blijven opstellen", belooft hij.

"Ik zeg niet dat ik absoluut naar Anderlecht wil, ik wil voetballen voor een ploeg die me respecteert", aldus Vargas in Het Nieuwsblad. "En Club heeft me de voorbije weken niet gerespecteerd. Ze hebben misbruik gemaakt van mijn verblijf in Venezuela om mijn naam in de media door het slijk te halen. Ik heb jullie vandaag bij me geroepen om mijn naam te zuiveren."

"Club is niet eerlijk geweest met mij", vervolgt Vargas. "Ze hebben de onderhandelingen laten aanslepen terwijl ze van meet af aan hadden moeten toegeven dat ze geen vertrouwen hebben in mijn blessure en mijn herstel in augustus wilden afwachten. (Club zegt dat het omgekeerde waar is en het twee keer inging op een verhoogd tegenvoorstel van de makelaars-Vargas, red.)."

"Ik begrijp het niet. Het is toch niet normaal dat Anderlecht me wil terwijl ik geblesseerd ben en Club, waar ik drie jaar heb gespeeld, geen vertrouwen in mij heeft? Zonder die blessure had ik altijd een nieuw contract getekend."

Speelt Vargas nog ooit in het shirt van Club? "Ik zal me professioneel blijven opstellen en matchen spelen als ik word geselecteerd. Ik wil ook het misverstand wegwerken dat ik voor het geld kies. Ik kon in Mexico 50.000 dollar per week verdienen, maar ik koos voor een contract van 10.000 euro bruto in België om mijn droom waar te maken in Europa te kunnen spelen.'"

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties