Buffon wil terug op topniveau spelen

Jelle Vereecke
| 8 reacties
Buffon wil terug op topniveau spelen
Foto: © SC

Gianluigi Buffon blijft hondstrouw aan zijn club. Toch knaagt het bij de doelman dat hij met Juventus al een tijdje niet meer meespeelt voor de prijzen.

Juventus is al een tijdje afwezig in de Champions League en eindigde vorig seizoen slechts zevende in de Serie A. "Toen de club naar de Serie B moest (wegens een omkoopschandaal), heeft het een project op poten gezet", zegt Buffon aan Goal.com. "Ik heb mij daaraan verbonden, maar spijtig genoeg zijn de resultaten uitgebleven."

"Bovendien kunnen er zich volgend seizoen slechts drie Italiaanse teams kwalificeren voor de Champions League, waardoor het dus nog moeilijker wordt. Jammer, want spelers zoals Alessandro Del Piero en ik willen zich steeds met de besten meten op het hoogste niveau."

"Toch sta ik niet op vertrekken bij Juventus. Als er toch iets gebeurt, zal het niet alleen van mij afhangen, maar ook van de club. Ik heb er geen probleem mee om hier te blijven als het project toch nog tot uitvoering komt. Ik denk dat ik nog vier jaar meekan op topniveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties