Ogunjimi: "We moeten met 2-0 winnen"

Jarryd Naegels
| 43 reacties
Ogunjimi: "We moeten met 2-0 winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk-aanvaller Marvin Ogunjimi komt vanavond tegen Partizan Belgrado wellicht niet aan de aftrap. "Kennedy heeft momenteel een streepje voor op mij", beseft de Belgische international.

De 23-jarige Ogunjimi zal tevreden moeten zijn met een plekje op de bank. Wellicht kiest Frank Vercauteren voor Kennedy naast Jelle Vossen. "Hij heeft de afgelopen weken veel gespeeld", weet Ogunjimi in Het Nieuwsblad.

"Hij liet toen telkens een goede indruk na. Hij heeft dus momenteel een streepje voor op mij. Ik ben blij voor die jongen, ik gun hem dat. Mijn voorbereiding was heel wat minder. Na de interland tegen Turkije heb ik lang gesukkeld met rug- en voetklachten."

Verlies van twee broers
Bovendien had Ogunjimi het moeilijk met het vertrek van Mavinga en Matoukou. "Ik ben mijn twee voetbalbroers kwijt nu. Mentaal had ik het dan ook een tijdje moeilijk. We gaan Matoukou missen, hij zorgde voor de sfeer in de kleedkamer."

Straks tegen Partizan moet er gewonnen worden, beseft ook de spits van Genk. "2-0 zou een goede uitslag zijn. We moeten immers een marge inbouwen voor de return. Het zou daar een hel zijn naar het schijnt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties