Nong: "In Zürich gaan we ontploffen"

Fabian Morren
| 9 reacties
Nong: "In Zürich gaan we ontploffen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Echt vlot loopt het nog niet bij Standard. Aloys Nong stelt de fans aan de vooravond van de belangrijke terugwedstrijd tegen Zürich gerust. "De kwaliteit is aanwezig."

"Tegen Bergen en tegen FC Zürich speelden we beter dan in de Supercup tegen Genk. De goede mentaliteit is er al. We werkten twee keer een achterstand weg. De mentale kracht die we in play-off 1 kweekten, is nog altijd aanwezig in de ploeg. En we dwongen de laatste twee matchen ook veel kansen af", aldus Nong in GvA.

"We moeten die kansen nu nog afmaken. Onze fans moeten zich dus niet ongerust maken. De kwaliteit is aanwezig. We gaan het in de reguliere competitie veel beter doen dan vorig seizoen. Ik verwacht de 'déclic' in Zürich, daar gaan we ontploffen."

Nong is zeer te spreken over de nieuwe coach, José Riga. "Hij doet me denken aan Marc Brys van KV Mechelen. Die gaat ook in dialoog met zijn ganse groep, maar neemt ook harde beslissingen. Riga heeft bij Bergen Dahmane, toen een van de betere spelers, uit de A-kern gezet. En nu heeft hij ook niet geaarzeld om Defour en Mangala niet op te nemen in zijn selectie", weet de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties