Mancini: "Balotelli moet naar psycholoog"

Sam Soetaers
| 12 reacties
Mancini: "Balotelli moet naar psycholoog"
Foto: © SC

Het seizoen is nog niet begonnen of Mario Balotelli ligt alweer onder vuur. Het 'enfant terrible' van Manchester City miste tegen LA Galaxy een huizenhoge kans en werd meteen gewisseld en hij kreeg het ook nog eens aan de stok met zijn ploegmaat Aleksander Kolarov.

Roberto Mancini zit met de handen in het haar. “Ik weet het ook niet meer”, klinkt de coach van Manchester City wanhopig. “Ik praat elke dag met Balotelli, maar het dringt niet door. Ik zie geen andere mogelijkheid dan hem door te verwijzen naar een psycholoog.”

“Ik ken Mario al sinds zijn zeventiende en hij is nu nog erger geworden. Hij doet bepaalde dingen en ik weet niet waarom hij die doet. We doen allemaal wel eens gekke dingen, maar de spelers van nu zijn anders dan die van twintig jaar geleden.”

“Wij hadden minder geld, maar wel hongerig naar de bal. Balotelli is nog jong en ik snap dat hij heimwee heeft naar zijn familie. Het is niet makkelijk om ver van je familie te leven. Soms snap ik hem en soms ook niet. Maar ik hoop dat hij beseft dat zich moet gedragen in het belang van het team.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties