Smolders: "Wil graag langer in Gent blijven"

Jarryd Naegels
| 10 reacties
Smolders: "Wil graag langer in Gent blijven"
Foto: © SC

Tim Smolders bezit over een aflopend contract. Voorlopig kreeg hij geen nieuw contractvoorstel. "Hij moet absoluut blijven", zegt trainer Trond Sollied.

De middenvelder ligt nog één jaar onder contract bij de Buffalo's. Omdat een verlenging uitbleef, werd hij genoemd als mogelijke versterking bij Bergen. "Als er interessante clubs komen, wil ik zeker praten", aldus Smolders.

"De club heeft nooit letterlijk gezegd dat ik moet opkrassen, maar als er geen aanbieding komt weet je hoe laat het is. Blijkbaar is het een trend om een speler die nog één jaar onder contract ligt, op een zijspoor te plaatsen. Kijk maar naar Wils en Coulibaly", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Het is stilaan zo dat je niet echt meer een contract hebt als je nog maar voor één seizoen vastligt." Bij Charleroi maakte hij al een gelijkaardige situatie mee. "Dit is niet nieuw voor mij. Bij Charleroi maakte ik ook bizarre toestanden mee."

Sollied hoopt alvast dat Smolders bij Gent blijft. "Hij is een belangrijke pion die perfect weet wat ik wil. Hij speelt goed en ik ben tevreden over hem. Hij moet blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties