Anderlecht zonder Juhasz in Turkse hel?

Jarryd Naegels
| 84 reacties
Anderlecht zonder Juhasz in Turkse hel?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet straks bij Bursaspor een eerste stap zetten richting de poules van de Europa League. Een goed resultaat is nodig om de kritiek te doen verstommen. "Een goed Anderlecht moet het altijd halen."

Anderlecht wacht vanavond een heksenketel op bezoek bij Bursaspor. Voorzitter Roger Vanden Stock reisde met twijfels naar Turkije. "Er zijn heel wat blessures bij ons", weet de preses in Het Nieuwsblad.

Nieuwste aankoop Mbokani staat maanden aan de kant. "Door de blessures van enkele spelers zal de kwalificatie moeilijk worden. Maar we moeten een rechtstreekse uitschakeling absoluut vermijden. Als in oktober iedereen weer fit is, kunnen we ver geraken in het tornooi."

Ook Herman Van Holsbeeck zegt dat de kwalificatie een prioriteit is. "Het stadion zal kolken", beseft de manager. "We mogen Bursaspor niet onderschatten, maar een goed Anderlecht moet het altijd halen."

Mogelijk komt Roland Juhasz vanavond niet aan de aftrap. De Hongaarse verdediger verliet de training met een dijblessure. Mogelijk wil hij toch nog naar Glasgow Rangers. Als hij vanavond niet in actie komt met paars-wit, kan hij nadien nog Europees voor de Schotten spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties