Van der Heyden: "Stijnen oogt scherper dan bij Brugge"

Jarryd Naegels
| 15 reacties
Van der Heyden: "Stijnen oogt scherper dan bij Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Van der Heyden en Stijn Stijnen zijn weer ploegmaats. De ex-Bruggelingen spelen nu voor Beerschot. "Er moeten nog automatismen komen."

Stijnen staat straks voor zijn eerste wedstrijd bij Beerschot terwijl Van der Heyden zich stilaan thuis voelt op Het Kiel. De linksachter denkt dat de Ratten een goede transfer hebben gedaan met Stijnen. "Hij is enorm gemotiveerd."

"Stijn heeft een zware tijd achter de rug", beseft Van der Heyden in HLN. "Zijn trein staat weer op de rails nu. Hij komt rustig en geconcentreerd over. Zijn kwaliteiten zijn nog steeds aanwezig."

"Ik denk dat hij zelfs sterker is geworden", aldus de linksback. "Op zijn lijn is hij nog steeds sterk, maar hij oogt scherper. Ik heb ook de indruk dat hij kwieker is in het uitkomen dan op het einde bij Brugge."

Van der Heyden denkt niet dat Stijnen een lange aanpassingsperiode zal nodig hebben. "Af en toe zal er wel eens een misverstand zijn in het begin", weet hij. "Maar dankzij zijn ervaring zal dat tot een minimum beperkt blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties