Cornelis: "We kunnen winnen tegen Genk"

Maarten Verhoeven
| 11 reacties
Cornelis: "We kunnen winnen tegen Genk"
Foto: © SC

Cercle neemt het vanavond op tegen Racing Genk. Hans Cornelis zal heel wat bekende gezichten tegen het lijf lopen. De rechtsachter speelde vier seizoenen bij Genk.

Hans Cornelis is vol vertrouwen voor de match tegen zijn ex-ploeg Genk. "Het is een match die we kunnen winnen", vertelt hij aan onze redactie. "Genk heeft er een moeilijke Europese midweek verplaatsing op zitten en moet dinsdag al opnieuw spelen. Maar zelfs los daarvan denk ik dat we sterk genoeg zijn om hen te bekampen. Het is een thuiswedstrijd, dus gaan we voor de overwinning."

Cornelis denk niet dat de heisa rond het vertrek van Vercauteren een negatieve invloed zal hebben bij Genk. "De spelers spelen voor zichzelf en voor de eer, niet voor de trainer. Met die nieuwe trainer krijgen sommigen misschien een nieuwe kans en gaan ze zich dubbel plooien."

Na vier seizoenen bij Genk vertrok Cornelis naar Cercle Brugge. "Het geeft de match een speciaal tintje. Ik ken nog heel wat jongens uit de selectie. Het is altijd leuk om tegen ex-collega's en vrienden te spelen", besluit Cornelis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties