Perbet: "Maes windt zich voortdurend op"

Maarten Verhoeven
| 19 reacties
Perbet: "Maes windt zich voortdurend op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Perbet is momenteel topschutter in de Jupiler Pro League. Na een aanslepend dispuut tussen Lokeren en Bergen, mocht hij uiteindelijk toch voor De Draken voetballen.

Jérémy Perbet heeft het in S/VM over zijn moeilijke periode bij Lokeren. "Ik had geen probleem met het bestuur, dat mij zelfs opnieuw in de ploeg wou opnemen. De enige die niks van mij moest weten was Maes. Hij  is een speciale trainer. Ik heb geen enkel gesprek gehad met hem. Hij boekte mooie resultaten in Mechelen en even ook in Lokeren, maar hij is iemand die zich voortdurend opwindt, tot zelfs in het extreme."

Perbet deed intussen drie wedstrijden mee voor Bergen en scoorde daarin vijf keer. Hij voelt er zich veel beter in zijn vel dan in Lokeren. "Bij Lokeren was het ieder voor zich. In zulke omstandigheden heb je geen zin om je in te zetten, om Nederlands te leren. De algemene sfeer was negatief, met een trainer die alleen Nederlands spreekt terwijl dat voor mij Chinees is. Het was een teamgenoot die vertaalde, nooit de trainer."

In hetzelfde artikel reageerde Maes op de kritiek aan zijn adres. "Ik blijf hem een aanvaller vinden met kwaliteiten. Maar dan wel in een bepaald tactisch systeem, met hem als diepste spits dicht bij de goal van de tegenstander. Alleen was dat niet mijn veldbezetting en was die optie dus niet aan de orde. Ik maakte een duidelijke keuze. Terecht, zo blijkt als je de goede resultaten van vorig seizoen bekijkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties