Groep A: Turkije vergeet te scoren tegen Oostenrijk

Melissa Maes
| 17 reacties

Goed nieuws voor de Rode Duivels: Oostenrijk hield Turkije in bedwang. De wedstrijd verliep gelijkopgaand, maar geen van beide partijen wist te scoren. Azerbeidzjan versloeg dinsdagavond Kazachtstan met 3-2.

Oostenrijk - Turkije 0-0
Turkije voelt momenteel de hete adem van België in de nek. Arda Turan had in de blessuretijd wel de ideale kans om de drie punten mee te nemen naar Turkije, maar hij miste een strafschop.

In de stand blijven de Turken tweede met veertien punten, de Belgische nationale ploeg volgt met twaalf punten. De Rode Duivels mogen opnieuw wat hopen.

Azerbeidzjan - Kazachstan 3-2
Na twintig minuten bracht Kazach Ostapenko de bezoekers op voorsprong. Na de rust kwamen de Azeri’s sterk uit de kleedkamers. Aliyev, Shurukov en Javadov pikten allemaal hun doelpunt mee in een dol kwartier. Kazachstan wist nog één keer te scoren via Yevstigneyev, maar dat was niet genoeg om nog een puntje te pakken.