Vossen: "Ik heb nog nooit ontgoocheld bij de Rode Duivels"

Vossen: "Ik heb nog nooit ontgoocheld bij de Rode Duivels"
Foto: © SC

Jelle Vossen had vrijdag graag zijn steentje bijgedragen, maar de aanvaller bleef op de bank gekluisterd. Hij dacht misschien aanvallend wel iets te kunnen bijbrengen.

"Het is niet makkelijk om in zulke omstandigheden op de bank te blijven, maar de concurrentie is groot", aldus Vossen. "Ik heb niet de pretentie om te zeggen dat ik het beter had gedaan dan Lukaku, maar ik denk wel dat we samen hadden kunnen spelen."

"Ik ben helemaal niet hetzelfde soort spits als hij. Ik kan iets lager spelen om hem te steunen in het systeem dat de bondscoach wil spelen. Maar op die plaats speelt Axel Witsel en hij zit bij een Europese topclub. Ik wil toch even aanhalen dat ik nog nooit ontgoocheld heb bij de nationale ploeg."

Misschien had Vossen dan ook wel naar een Europese topclub moeten vertrekken. "Nee, zeker niet. Ik wil Champions League spelen en dat heeft geen prijs. Dat is een droom die werkelijkheid wordt. Het zou nog mooier zijn als we ons konden kwalificeren voor het EK, maar dat wordt heel zwaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties