Ciman wil basisplaats heroveren

Anthony Van der Planken
| 13 reacties
Ciman wil basisplaats heroveren
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laurent Ciman is klaar om zijn basisplaats bij Standard te heroveren. Na een moeilijke start dit seizoen kreeg de verdediger het vertrouwen van bondscoach Georges Leekens, die hem in de basis dropte tegen de Verenigde Staten. Ciman hoopt nu op dat elan door te gaan.

Ciman kende een moeilijke start dit seizoen. De verdediger verloor immers zijn basisplaats na een blessure tijdens de Supercupwedstrijd tegen Racing Genk. Nu lijkt hij echter op de terugweg. Standard-trainer José Riga gaf Ciman opnieuw speelgelegenheid tegen Beerschot, waarna ook bondscoach Georges Leekens hem vertrouwen schonk met een basisplaats tegen de Verenigde Staten. Ciman wil nu verder op de ingeslagen weg. "Ik heb vandaag nog steeds wel wat last aan mijn knie, maar met de juiste medicijnen, kan ik probleemloos spelen", vertelt de verdediger in La Dernière Heure.

"Ik ben klaar om weer te spelen en mijn plaats in het team weer te veroveren. Of dat nu centraal is, of op rechts, maakt me niet uit. Zolang ik maar op het veld sta."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties