Manchester United wint met forfaitscore

Sam Soetaers
| 12 reacties

Manchester United heeft opnieuw stevig uitgehaald. Dit keer gingen 'The Red Devils' met 0-5 winnen bij Bolton. Daardoor heeft ook de ploeg van Alex Ferguson nog steeds het maximum van de punten.

Landskampioen Manchester United zocht meteen de aanval en dat loonde met een snel doelpunt. Javier Hernandez werkte een voorzet van Nani knap aan de eerste paal binnen. Bolton kreeg vervolgens een paar kansen. Zo moest Rooney een bal van de lijn halen en doelman De Gea enkele keren gepast tussenbeiden komen.

Na de kansen van Bolton nam Manchester United de wedstrijd weer in handen. Rooney bracht de stand nog voor het halfuur op 0-3 na twee doelpunten binnen de vijf minuten. Het tempo in de tweede helft lag een stuk lager. Net voor het uur kon Hernandez zijn tweede goal van de avond scoren. Rooney zorgde met een afstandsschot voor de forfaitscore. Boyata speelde bij Bolton de hele wedstrijd mee.