Wat kan Milan in Camp Nou?

Wat kan Milan in Camp Nou?
Foto: © SC

De klapper van de eerste speeldag in de groepsfases van de Champions League mag gerust Barcelona-AC Milan genoemd worden. De Champions League-winnaar van vorig seizoen tegen een ploeg die hongert naar nieuwe successen.

Spijtig genoeg voor de wedstrijd doet de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic niet mee tegen zijn ex-ploeg. De Zweedse aanvaller kon immers een extra dimensie toevoegen omdat hij bij Barça aan de kant werd geschoven omdat Villa door Pep Guardiola als eerste aanvaller werd binnengehaald. Cassano zal waarschijnlijk zijn plaats innemen.

De verwachtingen voor Barcelona zijn weer hooggespannen. De club die in de afgelopen drie jaar twee keer de hoogste prijs meegraaide, is ook dit seizoen weer de favoriet bij de buitenwereld. Pep Guardiola probeert de druk alvast wat af te houden. "Toen we de Champions League wonnen in Rome, zei ik hetzelfde als nu: we zijn niet de favoriet voor een nieuwe titel, omdat het in de laatste twintig jaar niemand gelukt is om dit toernooi twee keer op rij te winnen", aldus de succestrainer.

Viktoria Pilzen-BATE Borisov
De andere wedstrijd in deze groep wordt uitgevochten tussen de twee 'kleintjes'. Waarschijnlijk is voor beide ploegen een derde plaats slechts het hoogst haalbare. De Wit-Russen zijn trouwens een oude bekende van Anderlecht. De Brusselaars werden in 2008 uitgeschakeld door BATE in de voorrondes van de CL.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Barcelona en Pilzen zijn favoriet. Een gokje op Milan of BATE daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Barcelona de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 189 euro bij een gok van 150 euro, Pilzen levert u 307.5 euro op. Bij winst van Milan wint u 1575 euro en bij een zege van BATE krijgt u 525 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties