Groep H: Barça en AC Milan vlot voorbij tegenstanders

Melissa Maes
| 9 reacties

Lionel Messi was goed voor twee doelpunten van de vijf. Hopelijk leerde Bate Borisov wat van het Spaanse spektakelvoetbal. AC Milan had meer moeite, maar ging toch vlot voorbij Viktoria Plzen.

Bate Borisov – Barcelona
Wie zijn geld heeft ingezet op Bate Borisov is eraan voor de moeite. Barcelona speelde zijn tegenstander met gemak van het grasveld. Eerste maakte Volodko nog een own goal, niet veel later lieten Pedro en Messi die score oplopen.

Na de rust ging Barcelona op het gemak verder. Na tien minuten in de tweede periode stond het al 0-4 voor de Spaanse topclub, opnieuw Messi. In de slotminuten wist ook Villa zijn doelpuntje mee te pikken.

AC Milan – Viktoria Plzen
Bij AC Milan was het wachten tot de tweede helft voor er een doelpunt tegen de netten ging. Na ruim vijf minuten spelen was het Ibrahimovic die de score kon openen. Niet veel later bracht Cassano de 2-0 op het scorebord.