Interview Kouyate: "Bereid zijn om oorlog te gaan voeren"

Kouyate: "Bereid zijn om oorlog te gaan voeren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond krijgt Anderlecht de zwaarste dobber uit zijn Europese groep voorgeschoteld: Lokomotiv Moskou. Cheikhou Kouyate wil de Russen echter laten werken voor hun geld.

Anderlecht heeft vertrouwen opgedaan in de laatste weken waarin geen punten meer werden verloren. En dat weerspiegelt zich op de spelers, want Lokomotiv zal uiteraard wel een harde noot om te kraken worden. "We gaan voor de drie punten", zegt Kouyate echter zelfverzekerd. "We hebben ons goed voorbereid. Een gelijkspel is natuurlijk ook goed, maar we gaan voor meer."

Lokomotiv heeft dit weekend voor de eerste keer punten verloren dit seizoen. Tegen Rubin Kazan werd het 1-1, maar voor de rest maakte de ploeg wel indruk. "We hebben er alles aan gedaan om klaar te zijn", aldus Kouyate nog. "Voor mij is Lokomotiv even sterk als Zenit St Petersburg. Trouwens, als je tegen die ploeg twee goals achterstand kan ophalen en nog winnen met 4-2, kan je wel iets. Wij moeten echter bereid zijn om oorlog te gaan voeren. We moeten spelen als echte mannen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties