Interview Tözser: "Winnen tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 89 reacties
Tözser: "Winnen tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk liep in Leverkusen een teleurstelling op na de 2-0 nederlaag. Tijd om daar lang bij stil te staan is er niet want zondag wacht met Anderlecht een nieuwe topper. Daarover spraken wij met Daniel Tözser.

"Anderlecht is toch weer een hele andere wedstrijd dan Leverkusen. Het zal sowieso heel moeilijk worden maar we spelen thuis, we moeten kunnen winnen."

Vervelend voor Genk is dat met Nadson opnieuw een verdediger enkele weken uitvalt. "Jammer dat we opnieuw met een ernstige blessure af te rekenen krijgen. We moeten ons gewoonweg 120% geven."

"We moeten scherper zijn voor doel"
Daniel Tözser

Woensdag verloor Genk met 2-0 in Leverkusen maar toch overheerste het gevoel dat er meer in zat. Welke les Tözser trekt uit de wedstrijd? "Dat we scherper moeten zijn voor doel. In topwedstrijden moet je uit één of twee kansen een doelpunt scoren. Ons spel was ok, we hadden een 6-tal kansen maar we waren niet scherp genoeg."

Nu wachten twee wedstrijden tegen Chelsea in de Champions League. "Dat is toch één van de grootste teams in Europa. Het zijn wedstrijden van een volledig ander niveau dan in de Jupiler Pro League. Het wordt niet makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties