Taarabt bakt het weer bruin bij QPR

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Taarabt bakt het weer bruin bij QPR
Foto: © SC

QPR verloor gisteren met 6-0 bij de Londense stadsgenoot FC Fulham. Bij de rust werd Adel Taarabt (foto) bij QPR gewisseld door manager Neil Warnock en dat was niet naar de zin van de nukkige Marokkaanse sterspeler. Hij vertrok woedend met de bus Craven Cottage.

Adel Taarabt deed gisteren een 'Hazardje in het kwadraat' bij zijn wissel aan de rust. Hij wilde de rest van de wedstrijd niet meer volgen en pakte een bus die voor het stadion van Fulham vertrok.

Neil Warnock, manager van QPR, wilde het bericht niet bevestigen noch ontkennen. "Het is niet mijn grootste zorg of hij nu met de bus vertrokken is of niet. Jullie schrijven maar wat jullie willen. Als je net met 6-0 hebt verloren, ga je je niet druk maken om één speler. Adel heeft soms van die dagen dat hij als een klein kind met speelgoed gaat smijten. Ik zou me pas zorgen maken mocht het spelers niets doen als ze gewisseld worden", legde Warnock na de wedstrijd uit op de persconferentie.

Taarabt is een echt 'enfant terrible'. Ook bij de Marokkaanse nationale ploeg zorgde hij al voor wat problemen. In juni van dit jaar had bondscoach Eric Gerits geen plaats voor de middenvelder voor de wedstrijd tegen Nigeria in de voorrondes van de Afrika Cup. Taarabt verliet toen boos het trainingskamp en stelde nooit meer voor Marokko te willen spelen zolang Gerets er coach is. Ondertussen is dat conflict al weer uitgeklaard.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties