Interview Hyland: "We verloren al teveel punten onnodig"

Robby Morren
Robby Morren
| 57 reacties
Hyland: "We verloren al teveel punten onnodig"
Foto: © SC

Khaleem Hyland mocht zondagavond voor het eerst aan de aftrap komen bij Genk in een competitiewedstrijd. Wij vroegen hem of hij tevreden was over zijn prestatie.

Over de nederlaag tegen Anderlecht was Hyland teleurgesteld. "Dat was hetzelfde verhaal als tegen Leverkusen: we speelden goed als team maar op dit niveau moet je je kansen afwerken."

"Over mijn spel ben ik tevreden, ik heb de instructies van de coach opgevolgd en geprobeerd om eenvoudig te voetballen. Het was mijn eerste start in de Jupiler Pro League, ik moet nu verder bouwen."

Door de vele blessures bij Genk moest Hyland het middenveld voor zich nemen samen met Vanden Borre. "Dat liep best goed", blikt hij terug. "De veranderingen die in het team moesten gebeuren, liepen eigenlijk allemaal goed, we hebben een sterk team met ook goede spelers op de bank."

Na 9 wedstrijden telt Genk slechts 13 op 27. "Ja, dat is onvoldoende. Het is jammer dat we te veel punten verloren die we eigenlijk niet hadden mogen verliezen. We moeten gewoon onze kansen afmaken. Daar moeten we op training hard aan werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties