Vossen: "Plezant om sneller terug te keren"

Melissa Maes
| 6 reacties
Vossen: "Plezant om sneller terug te keren"
Foto: © SC

Jelle Vossen revalideert sneller dan verwacht. Er werd een inactiviteit van minstens vier weken verwacht, maar de spits van Racing Genk is al na twee weken weer fit.

Jelle Vossen viel tegen Anderlecht uit met een enkelblessure, maar is na twee weken al opnieuw fit. "Het is altijd plezant om sneller terug te keren. Ik sleet elke dag vele uren in de fitness om specifieke oefeningen te doen en alles verliep vlotter dan verwacht", laat de spits weten aan VRT.

"Ik denk dat ik gewoon het geluk heb dat ik snel revalideer. Ook na mijn kuitbeenbreuk was dat al het geval. Ik heb er ook niet echt een verklaring voor. Ik denk dat het een combinatie is van goed rusten en hard werken.”

Zaterdag gaat Racing Genk op bezoek bij Lokeren. "Ik zit in de wedstrijdselectie en dan ben je fit genoeg om te starten. Ik ben er klaar voor, maar ik laat de keuze natuurlijk over aan de trainer. Een wedstrijd is nog altijd iets anders dan een training. Dat wordt dus afwachten."

Vossen kijkt al uit naar het Champions League-duel van woensdag. "Het was voor mij een doel om de match bij Chelsea te halen. Ik had er ook vertrouwen in dat het zou lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties