"Ontgoocheling toont progressie"

Yves Dekoning
| 0 reacties
"Ontgoocheling toont progressie"
Foto: © SC

Liverpool en Manchester United speelden afgelopen weekend opnieuw een felbevochten wedstrijd. Uiteindelijk leverde het duel een puntendeling op. Na afloop was men bij Liverpool ontgoocheld door het resultaat.

Kenny Dalglish: "We hadden drie punten kunnen hebben. Hun keeper maakte enkele schitterende reddingen. Het is een teken als je 1-1 gelijk speelt tegen Manchester United en de jongens komen ontgoocheld in de kleedkamer. Ik ben dolblij dat ze ontgoocheld zijn. We hebben de juiste houding. Ook op het veld gingen we er vol voor na de gelijkmaker. Het enige dat ontbrak, zijn de drie punten."

Steven Gerrard stond tegen Man Utd voor het eerst aan de aftrap en zat met gemengde gevoelens na de partij: "Tien minuten voor tijd stonden we voor, dus zijn we uiteraard ontgoocheld. Maar we speelden tegen een heel goede ploeg, dus mogen we tevreden zijn met een punt. De eerste helft was een beetje plat door de zenuwen. Na rust speelden we beter en verdienden de zege op basis van het aantal kansen. We waren ontgoocheld dat we niet wonnen. Dat toont hoe ver we zijn geëvolueerd. We moeten de positieve dingen meenemen naar de toekomst."

Na de wedstrijd was Gerrard heel moe. Ook had hij last van stramme spieren, maar de kapitein van Liverpool had geen pijn. Het ziet er naar uit dat hij eindelijk het blessureleed achter zich kan laten na een half jaar in de lappenmand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties