Reactie Deelkens: "We verdienen niet om onderaan te staan"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Deelkens: "We verdienen niet om onderaan te staan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Deelkens baalde na de nederlaag tegen Anderlecht. De doelman speelde een beresterke wedstrijd maar kon toch niet verhinderen dat Westerlo in de slotfase nog onderuit ging.

Robby Morren in Westerlo

Twee kopbaldoelpunten op het einde van de wedstrijd deden Westerlo de das om. "Een kopbalduel kan je altijd verliezen, dat is niemands fout want je staat daar tegen torens van 2 meter. Het is wel jammer dat we de wedstrijd verliezen na twee verloren kopduels."

"Dit is opnieuw een domper"
Bart Deelkens

"Wij hebben Anderlecht goed vast gezet maar zij oefenden veel druk uit. Wij scoorden ook op het ideale moment, maar de beslissing viel na twee stilstaande fases. Tja, dat kan gebeuren."

Superploeg
"Anderlecht is natuurlijk niet Janneke en Mieke, ze zijn ook Europees heel sterk bezig, het is een klasseploeg en toch hebben ze ons zeker niet van het kastje naar de muur gespeeld."

Deelkens baalde: "Het is een domper dat je via die twee stilstaande fases op het einde nog verliest. We spelen een goede wedstrijd maar we winnen er weer niets mee. We verdienen het niet om onderaan te staan maar we staan er wel."

Beker van België
Woensdag moet Westerlo naar Lokeren voor de 1/8e finales van de Beker van België. Vorig seizoen speelde Westerlo nog de finale. "Het wordt niet makkelijk, het is wel een heel andere competitie. We brachten tegen Anderlecht een goede organisatie. Die moeten we behouden en er in Lokeren weer vol voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties