Staelens vergelijkt Bob Peeters met Eric Gerets

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Staelens vergelijkt Bob Peeters met Eric Gerets
Foto: © SC

Bob Peeters (foto) scoort in zijn tweede jaar als trainer van Cercle Brugge opnieuw uitstekende punten. Steeds meer krijgt de voormalige spits waardering voor zijn werk. Zijn assistent Lorenzo Staelens vergelijkt hem zelfs met Marokkaans bondscoach Eric Gerets.

Lorenzo Staelens loopt hoog op met Bob Peeters als coach. "In mijn loopbaan heb ik veel coaches zien passeren en Bob schat ik zeer hoog in. Hij doet me wat denken aan Eric Gerets. Hij is net als Gerets tactisch heel goed en is ook communicatief heel vaardig", aldus de Cercle-assistent in HNB.

"Met Bob zijn voeten zal je niet kunnen spelen. Hij is heel streng. Anderzijds heeft hij ook veel humor. Bij veel trainers kun je in slaap vallen tijdens de tactische besprekingen, maar bij hem is dat niet het geval", gaat Staelens verder.

De ex-speler van Club Brugge en Anderlecht denkt dat Peeters wel rijp is om het al bij een grotere club te proberen. "Hij is er klaar voor, maar ik denk dat hij wel beseft dat hij beter nog wat hier blijft. Andere ploegen zijn sowieso een groter risico", besluit Staelens.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties