Interview De Ceulaer: "Ronaldo of Messi zullen me niet kennen"

Melissa Maes
| 3 reacties
De Ceulaer: "Ronaldo of Messi zullen me niet kennen"
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer is onder de indruk dat zijn naam schittert tussen die van onder meer Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De Lokeren-aanvaller is namelijk genomineerd voor de FIFA Puskás Award. Dat is een prestigieuze onderscheiding voor het mooiste doelpunt.

In totaal werden er tien doelpunten genomineerd voor de FIFA Puskás Award. Het doelpunt van Benjamin De Ceulaer op 18 september tegen Club Brugge is er een van. “Ik vind het toch wel bijzonder dat ik als speler van Lokeren genomineerd ben. Cristiano Ronaldo of Lionel Messi zullen me zeker niet kennen”, zegt De Ceulaer aan onze redactie.

“Woensdag kreeg ik telefoon van iemand van Lokeren die me het goede nieuws mededeelde. De club had een e-mail ontvangen van de Belgische voetbalbond die het op zijn beurt wist van de FIFA.”

Het doelpunt van De Ceulaer dat werd geselecteerd leidde jammer genoeg voor Lokeren niet tot een overwinning. “Dat is het verhaal van dit seizoen, telkens net niet. Vorig jaar was het andersom. Nu zien we de andere kant van de medaille.”

“Nochtans had Lokeren altijd een goede thuisreputatie, dat kon je vorig seizoen zien. Maar goed, we moeten er blijven voor gaan om betere resultaten neer te zetten.”

Lokeren trekt zaterdag naar de voorlaatste in de stand. “Twee van de drie wedstrijden die we wonnen in de competitie, waren op verplaatsing.” Bij deze is Westerlo gewaarschuwd.

In de achtste finales van de Beker van België won Sporting met 3-1 van de club uit de Kempen. De volgende tegenstander is AA Gent. “Ik vind het leuk dat we hen tegenkomen in de kwartfinales. Als we doorgaan, zal dat wat geven”, lacht De Ceulaer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties