Interview Vanhaezebrouck: "Gesterkt door eerste uitoverwinning"

Jim Bogaert
| 45 reacties
Vanhaezebrouck: "Gesterkt door eerste uitoverwinning"
Foto: © SC

KV Kortrijk neemt het morgen op tegen Racing Genk in de Cristal Arena. Het nummer vijf op bezoek bij het nummer zes in de Jupiler Pro League. "Het blijft een aparte match", aldus Hein Vanhaezebrouck.

"We hebben een heel succesvolle week achter de rug. Deze week hebben we de spelers dan ook wat extra rust gegund. Dit om zaterdag zo fris mogelijk aan de aftrap te komen tegen Genk. Dat wordt opnieuw een moeilijke match, maar we voelen ons natuurlijk gesterkt door onze eerste uitoverwinning op Lokeren", geeft Vanhaezebrouck toe. 

"Mijn spelers hebben Genk zien spelen tegen Chelsea. Het bewees dat het de kwaliteit heeft om zeker play-off 1 te halen en mee te strijden voor de prijzen. Maar wij zullen uitgaan van onze eigen kwaliteiten. Genk is een ploeg die ons wel ligt, al verloren we er vorig seizoen onverdiend."

"Het blijft voor mij uiteraard speciaal om naar de Cristal Arena terug te keren. Ik heb er een half jaar gewerkt en creëerde er een goede band met heel wat mensen. Het blijft een aparte match."

"Het woord wraak wil ik echter niet in de mond nemen. Na mijn ontslag heb ik een soort louterende periode gekend waarin ik zes maanden de tijd had om een aantal zaken door te spoelen en de juiste conclusies te trekken. Daarna trok ik een lijn onder het hoofdstuk Genk", besluit de Kortrijk-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties