"Genk is niet in staat om welke ploeg dan ook te onderschatten"

Fabian Morren
| 12 reacties
"Genk is niet in staat om welke ploeg dan ook te onderschatten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zal het vanavond tegen Kortrijk moeten stellen zonder Kennedy. De spits is geblesseerd. Genk ontvangt het verrassende Kortrijk, dat één plaats hoger staat genoteerd in de stand.

“Kennedy kan niet spelen, maar Benteke is terug van een schorsing. Ook Pudil is terug na zijn schorsing tegen Chelsea. Dat is normaal gesproken een positief probleem, maar hij zal gewoon spelen”, benadrukt Mario Been tegenover het digitale huis van Genk.

“Ik hoef daar geen keuzes te maken. Ik vind Pudil een uitstekende linksback. Dus we zullen op andere plekken weer moeten gaan schuiven. Er zal in ieder geval een zeer strijdbaar Genk op de mat staan.”

Kortrijk zal straks niet onderschat worden. “Wij zijn niet in staat om welke ploeg dan ook te onderschatten”, zegt Been. “Daar blijf ik op hameren. Wij zullen honderd procent bij de les moeten zijn. Kortrijk doet het uitstekend en wij zullen honderd procent bij de les moeten zijn om een goed resultaat te halen. We hebben wel meer dan kwaliteiten genoeg om van Kortrijk te winnen.”

Het wordt tegen KVK opnieuw een belangrijke wedstrijd voor de landskampioen. “Als je meer rust in de club wil krijgen , moet je deze wedstrijd winnen. Met de drie punten komen we immers vaster in de top zes te zitten”, stelt de Nederlandse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties