"Zonder de nieuwe investeerders bestond Antwerp niet meer"

Fabian Morren
| 29 reacties
"Zonder de nieuwe investeerders bestond Antwerp niet meer"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De Antwerp-fans staan achter het huidige bestuur. Dat blijkt uit een reactie van het de supportersfederatie FAS(C). Gunther Hofmans staat honderd dagen aan het roer van de Great Old.

De resultaten zijn nog niet goed, maar de federatie vraagt tijd. "Zes maanden geleden kon er niemand met zekerheid zeggen dat we het seizoen 2011-2012 in tweede konden aanvatten", luidt het. "Vijf maanden geleden ‘Zegemarschten’ we met 1500 naar de Algemene Vergadering om GH een hart onder de riem te steken. Vier maanden geleden, bij de overname, was iedereen blij dat de investeerders de achterstallige licentiekosten betaalden, zodat we het seizoen konden aanvatten. Meer nog, op enkele weken tijd werd er een zeer competitieve ploeg op poten gezet."

"Vanaf dag 1 heeft Gunther Hofmans verkondigt dat de doelstelling is om binnen de drie jaar naar eerste klasse terug te keren en om de club terug financieel gezond te maken. Tot vervelens toe zegt GH dat het financiële plaatje primordiaal is. De honger bij de supporters is groot, enorm groot. Misschien zien we die honger niet terug op het veld, maar wees gerust, in de bestuurskamer van het nieuwe management is die honger er ook."

"Het financiële is dit seizoen belangrijker dan het sportieve. Zolang de puinhoop die in het verleden gemaakt is niet opgekuist geraakt, is er geen toekomst voor de club. Momenteel vinden wij het voortbestaan van onze club, onze rood-witte familie, onze religie, … belangrijker dan enkele slechte wedstrijden. We winden er geen doekjes om, zonder de nieuwe investeerders bestond de club niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties