Wilmssen wordt niet de nieuwe Antwerp-coach

Tomas Taecke
| 255 reacties
Wilmssen wordt niet de nieuwe Antwerp-coach
Foto: © SC

Bart Wilmssen gaat niet aan de slag bij de Great Old. Zijn huidige werkgever Hoogstraten bevestigt dit, Gunther Hofmans reageert ontgoocheld.

Hoogstraten heeft maandagavond bevestigd dat Bart Wilmssen op post blijft. De coach van de derdeklasser werd aan de mouw getrokken door Antwerp, dat eerder deze week zijn trainer Bart De Roover op straat zette.

"Als Antwerp interesse toont ga je sowieso eens luisteren", reageerde Wilmssen in GvA. "De successen met Hoogstraten blijven natuurlijk niet onopgemerkt", voegde hij eraan toe. "Ik begrijp de beslissing van mijn huidige club en leg mij er dan ook bij neer", aldus Bart Wilmssen.

Gunther Hofmans reageert ontgoocheld nadat de belangrijkste kandidaat om Bart De Roover op te volgen zijn neus ophaalde voor een job bij Antwerp. "Ik heb samen met Bart een trainerscursus gevolgd en ben gecharmeerd door zijn enthousiasme en manier van werken", zegt de technisch verantwoordelijke op de Bosuil. "Hij was absoluut onze eerste keuze. Dan is het spijtig dat we hem niet in de armen kunnen sluiten", aldus de sterke man die tot voor kort actief was bij aartsrivaal Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties