Reactie Janssens: "Volgende week winnen tegen KV Mechelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 42 reacties
Janssens: "Volgende week winnen tegen KV Mechelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse kon, ondanks een goede organisatie, geen enkel punt pakken tegen Club Brugge. Trainer Chris Janssens houdt de moed erin: "Winnen tegen KV Mechelen volgende week is een must."

Robby Morren in Lier

Lierse was eigenlijk 90 minuten de evenknie van Club Brugge maar één keer concentratieverlies werd bekocht met de beslissende tegengoal. "Tot wanneer Dirar die beslissende voorzet gaf, hadden we niets weggegeven. We hadden een hele goede organisatie neergezet waar Brugge niet echt een oplossing voor vond. We hadden zeker een punt verdiend op basis van inzet en karakter", vond de coach.

"Dit is wel een dompertje."
Chris Janssens

"Het zat erin, jammer dat we dat punt niet pakken, zeker nu we weten dat Westerlo en Sint-Truiden gewonnen hebben. Er is nu nog een kloof van twee punten, dat betekent dus dat wij de derby tegen KV Mechelen volgende week absoluut moeten winnen want wij hebben die drie punten nodig."

"Als je in de onderste regionen staat en je vecht keihard maar je verliest en je hoort dan dat je concurrenten winnen, dan krijg je wel een dompertje. Als we volgende week winnen, dan staan we gelijk met KV Mechelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties