Riga: "Alternatieven voor Van Damme"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Riga: "Alternatieven voor Van Damme"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Riga kan zich met Standard kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League. De coach van Standard ziet de afwezigheid van sterkhouder Van Damme niet als een onoverkomelijk probleem.

"Binnen de groep zijn er voldoende oplossingen om de afwezigheid van Van Damme op te vangen", geeft Riga aan in de aanloop van de confrontatie tussen beide koplopers in e poule. "In het verleden hebben we ook wedstrijden gewonnen zonder Jelle", voegt hij er snel aan toe.

"In dit soort wedstrijden gaat het niet echt over de opstelling. Beide ploegen kennen elkaar door en door, één actie of beweging zal eerder de wedstrijd bepalen".

Hannover won beide uitwedstrijden en zal ook op Standard scherp voor de dag komen. Riga kan zich met Standard, afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Poltava en Kopenhagen, plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. "We hebben niets georganiseerd om de wedstrijd daar nauwgezet te volgen", zegt de coach over de andere confrontatie in de groep. "We moeten er ook geen rekening mee houden en gewoon uitgaan van onze eigen sterkte tegen Hannover", aldus José Riga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties