Athletic Bibao groepswinnaar, PSG laat het afweten

Sam Soetaers
| 1 reacties

PSG is er voorlopig niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de volgende ronde in de Europa League. De Franse club ging de boot in bij Salzburg.

Salzburg houdt zijn kansen gaaf op kwalificatie voor de volgende ronde. Het won van PSG met het kleinste verschil. De thuisploeg koos voor de aanval en werd daar na twintig minuten voor beloond door een goal van Jantscher. Na rust kwam PSG beter voor de dag, al werd het in de blessuretijd nog 2-0 na een heerlijke uithaal van Svento.

Atheltic Bilbao wist optimaal te profiteren van de misstap van PSG. Het won van Bratislava met 2-1. Na een kwartier spelen kwam Bilbao op voorsprong door een doelpunt van De Marcos. Sebo stelde nog voor rust gelijk, maar Susaeta legde een kwartier voor tijd de 2-1 eindstand vast.