Brouckaert: "Eerste plaats is mogelijk dit weekend"

Dirk Pieters
| 2 reacties
Brouckaert: "Eerste plaats is mogelijk dit weekend"
Foto: © SC

KV Oostende doet het momenteel uitstekend in de tweede klasse. De kustploeg staat op een mooie tweede plaats en kan dit weekend zelfs leider worden als Eupen niet wint op het veld van Lommel United en het zelf wint van Heist. Groot feest dit weekend?

Heist kon dit seizoen nog niet winnen op eigen veld. In haar zeven thuiswedstrijden werd vijfmaal gelijkgespeeld en werd tweemaal verloren. Drie makkelijke punten voor Oostende? “We gaan elke wedstrijd voor de drie punten, maar zekerheden zijn er nooit in tweede klasse. Onze coach wil altijd drie punten en ook nu op Heist zullen we ons niet ingraven”, aldus Yohan Brouckaert aan onze redactie.

De verdediger zelf is enorm gelukkig bij Oostende. “Dit is misschien wel mijn beste seizoen in mijn carrière. Ik krijg heel veel vertrouwen van de trainer en dat doet natuurlijk altijd deugd.” Op het einde van het seizoen is Brouckaert wel einde contract. “We zien wel wat de toekomst zal brengen. Ik hou me momenteel bezig met dit seizoen.”

Yohan Brouckaert speelde in het verleden al voor Moeskroen en Tubeke. Bij die laatste was hij, ondanks zijn jonge leeftijd, toen één van de absolute sterkhouders in de verdediging.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties