Reactie Brys: "Dit is een dreun van gewelste"

Robby Morren
Robby Morren
| 34 reacties
Brys: "Dit is een dreun van gewelste"
Foto: © SC

KV Mechelen had 90 minuten lang uitzicht op een overwinning op het Lisp maar in blessuretijd kopte Lierse de gelijkmaker alsnog binnen. Trainer Marc Brys baalde na de wedstrijd.

Robby Morren in Lier

"Het was een belangrijke wedstrijd voor beide teams, wij zitten in de rangschikking in een precaire situatie en we moesten op verplaatsing spelen bij de derbygenoot. Ik heb de ganse week gevoeld dat mijn groep nerveus was. Ik heb getracht die spankracht eruit te halen en wij zijn subliem aan de wedstrijd begonnen. Na een kwartier hadden we niet enkel gescoord maar ook vier 100% kansen bij elkaar gevoetbald."

"De scheidsrechter bracht Lierse terug in de wedstrijd."
Marc Brys

"We gingen met 0-2 de rust in maar dan weet je dat Lierse, dat thuis speelt en ook de punten nodig heeft, opportunistisch gaat spelen. Dan weet je dat er dreiging komt. Wij kregen nog enkele serieuze kansen, vooral Diabang had nog een huizenhoge kans. We hadden 0-3 kunnen maken maar de scheidsrechter bracht Lierse terug in de wedstrijd met die penalty. Die aansluitingstreffer heeft Lierse gelanceerd en zij scoorden uiteindelijk nog die 2-2", zo analyseerde Brys de wedstrijd op de persconferentie.

"Dit is voor ons een dreun van gewelste, we hadden deze wedstrijd altijd moeten winnen maar we hebben het nagelaten. Deze groep heeft nood aan een lekkere overwinning zodat we weer gelanceerd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties