Reactie Janssens: "Heb me écht kwaad gemaakt"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Janssens: "Heb me écht kwaad gemaakt"
Foto: © SC

Lierse kon tegen KV Mechelen een kleine catastrofe in de blessuretijd vermijden. Door het gelijkspel blijft het verschil tussen Lierse en Mechelen slechts 3 punten. Trainer Chris Janssens was dan ook opgelucht.

Robby Morren in Lier

"Onze eerste helft was niet goed, we speelden veel te ver van de man en we wonnen geen duels. We lieten de tegenstander voetballen en kwamen zelf niet aan voetballen toe. Mechelen domineerde ons in de eerste helft."

De coach was woedend tijdens de pauze en zorgde dat zijn ploeg een heel ander gelaat toonde in de tweede helft. "Tijdens de rust heb ik me echt kwaad gemaakt. Als je zo een derby moet spelen zoals wij in de eerste helft, dat was gewoon onwaardig. Ik heb de spelers toen gevraagd om anders te gaan spelen, met lange ballen."

"Onze eerste helft was een derby onwaardig."
Chris Janssens

"We kwamen terug in de wedstrijd met die penalty en dan hadden we op het einde nog geluk dat die bal net goed viel. De spelers hebben een goede weerbaarheid getoond", klonk Janssens uiteindelijk toch tevreden.

"We hebben nu één punt en dat is toch belangrijk want in de periode die nu komt, moeten we proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Als je weet dat Sint-Truiden en Westerlo verliezen, dan is dat goed voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties