Reactie Kennedy: "Dit is een mentale klap"

Robby Morren
Robby Morren
| 23 reacties
Kennedy: "Dit is een mentale klap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Genkse spelers waren vrijdagavond niet te beroerd om uitleg te verschaffen aan de pers maar hun gezichten spraken boekdelen. Ook de immer goedlachse Kennedy was aangeslagen na de nederlaag tegen Beerschot.

Robby Morren in Antwerpen

Wat Genk in de tweede helft op de mat bracht, was het slechtste dat de landskampioen dit seizoen in de competitie liet zien. "Het beste team heeft gewonnen", was Kennedy dan ook eerlijk. "Het is mentaal toch wel een klap, niemand wil graag verliezen. We moeten ons hier nu zo snel mogelijk over zetten."

Genk slaagt er nu al drie wedstrijden op rij niet meer in een bal tegen de netten te prikken. "We hebben tegen Beerschot nochtans veel kansen gekregen, we hadden normaal moeten scoren."

"Ik kan niet zeggen waar het fout loopt."
Kennedy

Doordat Vossen uitviel met buikgriep mocht Kennedy nog eens aan de aftrap komen. "Natuurlijk ben ik blij met die kans, elke voetballer wil graag spelen."

We vroegen de aanvaller wat er op dit moment fout loopt bij Genk. "Dat kan ik niet zeggen, we hebben veel goede spelers in de kern. We moeten elkaar blijven steunen en samenwerken. We hebben een overwinning nodig om het tij te keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties