Persoons: "Blijkbaar zijn we uit beter dan thuis"

Fabian Morren
| 0 reacties
Persoons: "Blijkbaar zijn we uit beter dan thuis"
Foto: © SC

Lokeren kan het voorbije seizoen voorlopig niet evenaren. De thuisreputatie van 5 op 21 is ook al niet echt indrukwekkend.

"Dat mag je wel zeggen", reageert Koen Persoons in GvA. "Met amper één overwinning, twee gelijke spelen en vier nederlagen hebben we het inderdaad voor eigen publiek laten afweten. Verliezen van Anderlecht en Club Brugge kan als normaal beschouwd worden. Maar tegen OHL en Kortrijk de boot ingaan zou niet mogen. Toch is het gebeurd."

"Die minder hoog aangeschreven tegenstanders pakken ons blijkbaar thuis nu anders aan. Zij komen voor een punt en niet om te winnen. En tegen een zo behoudend ingestelde ploeg slagen we er blijkbaar niet in om dominant te zijn en onze wil op te dringen. We hebben geen antwoord op die instelling."

In uitwedstrijden lukt het dan weer wel voor Lokeren. "Echt een verklaring hiervoor heb ik evenmin. We proberen iedere wedstrijd op dezelfde wijze aan te pakken en komen iedere keer met de beste bedoelingen aan de aftrap. Maar uit lukt het ons blijkbaar beter dan thuis om een goed resultaat neer te zetten."

"Feit is dat we op verplaatsing meer ruimte krijgen en dat we daar ook voordeel kunnen uit halen. 12 op 24 is meer dan behoorlijk. Met eenzelfde thuisrapport stonden we in de ranglijst ongeveer waar iedereen ons bij de start van het seizoen had verwacht", weet Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties