Aalst wint op eigen veld; Oostende onderuit

Dirk Pieters
| 180 reacties

In de tweede klasse stonden er zes wedstrijden op het programma. Aalst en Antwerp maakte er een spannende wedstrijd van. De thuisploeg haalde het in een waanzinnig slot uiteindelijk met 3-2.

Bas Vervaeke zorgde in de allerlaatste minuut voor de overwinning tegen zijn ex-club. De Great Old had een 2-0 achterstand ongedaan gemaakt in de tweede helft, maar moest zich op het einde toch gewonnen geven.

KV Oostende deed een slechte zaak. Het verloor verrassend met 1-0 op het veld van Heist. Het zoveelste bewijs dat iedereen van iedereen kan winnen in de tweede klasse.

Charleroi en FC Brussels hielden zondagmiddag ook de drie punten thuis op eigen veld. Charleroi won met het kleinste verschil van Dender en Brussels kende geen problemen met Tienen; 4-0.