Groep A: Champions- of Europa League voor Kompany?

Melissa Maes
| 4 reacties
Groep A: Champions- of Europa League voor Kompany?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep A is Bayern München zeker van de eerste plaats. Napoli (8 punten) en Manchester City (7 punten) zullen uitmaken wie als tweede eindigt. De Italiaanse club maakt de verplaatsing naar Villarreal.

Manchester City is aan een heel sterk seizoen bezig in de Premier League, maar in de Champions League liggen de kaarten anders. De Citizens moeten winnen van Bayern München om zich alsnog te plaatsen voor de knockout-fase.

In groep A staat Napoli tweede met acht punten. Ook de Italiaanse club voelt de druk om te presteren tegen Villarreal. In principe kan dat geen probleem vormen, want de Spaanse club wist nog geen enkel punt te sprokkelen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Napoli en Manchester City zijn favoriet. Een gokje op Villarreal of Bayern daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Napoli de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 255 euro bij een gok van 150 euro, voor Manchester City is dat 249 euro. Bij winst van Villarreal wint u 712,50 euro en ook een zege van Bayern levert u 712,50 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties