Groep D: Enkel mirakel kan Ajax uit volgende ronde houden

Tomas Taecke
| 51 reacties
Groep D: Enkel mirakel kan Ajax uit volgende ronde houden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lyon staat voor een onmogelijke opdracht in groep D. De Fransen moeten ruim winnen in Zagreb en hopen op een overwinning van Real in Ajax om zo drie punten en zeven doelpunten goed te maken ten opzichte van de Ajacieden.

De prijzen zijn zo goed als verdeeld in een groep waar Real Madrid nog steeds het maximum van de punten telt. De Koninklijke zal uit bij Ajax waarschijnlijk met een veredeld B-elftal aantreden aangezien de Clasico tegen Barcelona drie dagen later volgt. Bij Ajax staat Vertonghen zoals gewoonlijk centraal achterin, Alderweireld is geblesseerd. Voorlopig zijn er nog twijfels rond Sulejmani. Boerrigter en Sigthorsson zijn nog steeds buiten strijd.

Dinamo Zagreb - Lyon

Lyon moet dus zoals gezegd zeven doelpunten goedmaken om Ajax bij te benen met het oog op de kwalificatie voor de volgende ronde. Lyon moet dan ook wel winnen in Zagreb, dat nog steeds geen enkel punt sprokkelde in deze poule. Mocht het mislopen voor de Fransen, kan de zesvoudige landskampioen zich nog steeds optrekken aan de kwalificatie voor de Europa League, die in ieder geval veilig is gesteld.

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Real Madrid is favoriet. Een gokje op Ajax daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Real de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Ajax wint u 442,50 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties