Hazard: "Zes wedstrijden ervaring opgedaan"

Melissa Maes
| 5 reacties
Hazard: "Zes wedstrijden ervaring opgedaan"
Foto: © SC

Eden Hazard is enorm teleurgesteld met het gelijkspel tegen Trabzonspor. Door de vierde plaats kan Lille ook niet genieten van het vangnet van de Europa League. “We waren nochtans de best voetballende ploeg in deze groep.”

Lille had met één doelpunt tegen Trabzonspor genoeg om door te stoten bij de laatste zestien van de Champions League, maar het geraakte niet verder dan een 0-0-gelijkspel. “We hadden alle kansen om door te stoten”, laat Eden Hazard weten.

"We hebben er alles aan gedaan om de wedstrijd in ons voordeel te doen kantelen. We voetbalden dominant en in de eerste helft creëerden we voldoende mogelijkheden om te scoren. Maar we faalden in de afwerking en misten het geluk voor doel."

"Aan de andere kant mag je ook niet vergeten dat dit nog een jonge ploeg is. Voor velen is het de eerste keer dat ze in de Champions League spelen. We waren de best voetballende ploeg in deze groep, maar jammer genoeg pakt in voetbal de beste ploeg niet altijd de zege."

"We hebben nu zes wedstrijden ervaring opgedaan en moeten vaststellen dat we nog geen grote ploeg zijn. Grote ploegen weten wanneer ze moeten scoren en dat moeten wij nog leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties