Interview Arzo: "Vijf euro ingezet op Clasico"

Melissa Maes
| 12 reacties
Arzo: "Vijf euro ingezet op Clasico"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat de topper tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Onze redactie vroeg aan César Arzo wat zijn verwachtingen zijn over El Clásico.

César Arzo speelt momenteel bij AA Gent en vormt met zijn landgenoot Melli een ijzersterk duo in de verdediging. De 25-jarige Spanjaard speelde voor zijn Belgisch avontuur bij onder meer Villarreal en Real Valladolid (foto: Arzo - Messi, 22/01/2010).

“Het is moeilijk om te zeggen wie er favoriet is. Real Madrid staat eerste in de Primera Division, maar uiteraard speelt Barcelona ook heel erg goed. Ik supporter normaal voor Real, maar ik denk toch dat Barça zal winnen.”

Arzo wist zijn Gentse ploegmaats te overtuigen om te pronostikeren. “We hebben elk vijf euro ingezet. Ik denk dat Barça met 2-3-cijfers zal winnen. Er zijn natuurlijk ook jongens die gokken op winst van Real Madrid.”

“Een Clásico leeft enorm in Spanje. Een week voor de wedstrijd praat iedereen er al over. Ook in de pers komt het duel uitvoerig aan bod.” De centrale verdediger speelde enkele jaren terug tegen de twee grootste Spaanse clubs.

“In Santiago Bernabéu geeft Real Madrid de tegenstander nog eens de bal, maar in Camp Nou is dat bij Barcelona niet het geval. Het is zeer moeilijk om tegen een ploeg te spelen dat altijd de bal heeft.”

“Ik vind het wel jammer dat geen enkele ploeg kan meestrijden met de twee grootmachten. Ze zijn te sterk en dat komt omdat zij 150 miljoen euro ontvangen van de televisierechten en de anderen krijgen slechts twaalf miljoen”, besluit Arzo.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Real Madrid is favoriet. Een gokje op Barcelona daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Real Madrid de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 345 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Barça wint u 412,50 euro.

Je kan de Clasico live met video volgen op de site van BWIN. Je moet wel lid zijn. Ben je nog geen lid ga dan via onze actie en scoor meteen 150 Euro gratis!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties