Meeus: "Opnieuw dominant voetbal brengen"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Meeus: "Opnieuw dominant voetbal brengen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel United mag de heenronde afsluiten tegen Wezet. Kan de club een laatste keer deze heenronde een knappe prestatie neerzetten om zo de eerste ronde mooi af te sluiten?

Onze redactie ging polsen bij Roy Meeus wat hij tot nu toe vond van wedstrijden van Lommel United.

Wat verwacht je van de wedstrijd dit weekend? Gaan jullie de heenronde winnend afsluiten?

"Ik verwacht een gretig Wezet. Het is een ploeg die alles zal doen om de drie punten thuis te houden. Met de positie die we nu innemen en de resultaten die we al neergezet hebben, zijn we een ploeg waar rekening mee moet gehouden worden. Ook door de 'favorieten' die met uitgesproken ambities aan het seizoen begonnen zijn. Er zullen dus geen cadeautjes worden uitgedeeld en we zullen messcherp moeten spelen om iets te kunnen gaan halen dit weekend. Uiteraard gaan we naar daar om punten te halen maar we moeten niet denken dat het van zelf gaat. Wezet is op papier een sterke ploeg en ze hebben goede resultaten gehaald dit seizoen."

Je speelde een goede heenronde. Denk je nu opnieuw in de basis te staan?

"Ik verwacht van wel. Het is natuurlijk de trainer zijn beslissing wie er speelt, en wie niet. Maar we speelden als ploeg een sterke wedstrijd tegen Eupen en ik verwacht dat dezelfde elf hun kans gaan krijgen. Natuurlijk heeft de trainer de touwtjes in handen en zal hij diegene zijn die de ploeg opsteld Zondag. Iedereen in de ploeg is belangrijk en ook spelers die op de bank zitten, kunnen het verschil maken."

Mag de club spreken van een geslaagde heenronde na dit weekend?

"Uiteraard en we genieten ervan. We hebben onverhoopt goede resultaten gehaald, aangezien dit seizoen als een overgangsjaar gezien werd. Maar er zit veel potentieel in deze groep ondanks de jonge leeftijd. We spelen goed en ook dominant voetbal en dan verdienen we wel op deze plaats te staan. Als we deze lijn kunnen doortrekken, wie weet wat dit seizoen nog kan brengen!"
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties