Van Persie loodst Arsenal en Vermaelen langs Fellaini

Fabian Morren
| 29 reacties

Het duel tussen de Belgen Vermaelen en Fellaini is door de verdediger van Arsenal gewonnen. De Gunners versloegen Everton met 1-0.

Arsenal kreeg meteen heel wat kansen, maar verkwanselde die. De dik verdiende 1-0 kwam er pas na rust. Opnieuw Robin Van Persie moest de ban breken voor de thuisploeg. De Nederlander nam de bal in één tijd uit de lucht en trapte heerlijk binnen.

Manchester United herpakte zich na de uitschakeling in de Champions League. De ploeg van Sir Alex Ferguson haalde het met 4-1 van Wolverhampton. Al voor rust scoorde de thuisploeg twee keer. Nani scoorde na een hoekschop en tien minuten later raakte een corner weer niet goed weg bij Wolverhampton en trapte Rooney binnen.

Stephen Fletcher bracht met een kopbal de Wolves na rust weer even in de wedstrijd. Opnieuw Nani en weer Rooney stelden echter orde op zaken.